Prova på

 

Är du sugen på att börja träna så kan du ta kontakt med oss i förväg, eller komma förbi på en träning (se träningstider). Ta med okänsliga kläder (t.ex. mjukisbyxor och t-shirt) och prova på träningen, eller sitt och kolla hur det ser ut. Det är bara att komma förbi.

Alla får provträna gratis i några veckor för att se att träningen passar innan man betalar medlemsavgift (träna så ofta som möjligt så får du fler prova-på-pass). Detta beror bland annat på att arten är så innehållsrik och varierad, att det tar några träningar innan man får en någotsånär klar bild av hur det är som nybörjare, samt att vi vill att alla som fortsätter fått en bra chans att se vad de får.

Det behövs inga speciella förkunskaper, men ett gott humör och öppet sinne hjälper. Alla tränar i sin egen takt och efter egna förutsättningar, och utvecklas därför på sitt eget sätt. Du kan själv avgöra vilken nivå du vill ha på träningen: prata gärna med våra instruktörer för att få personlig vägledning. Alla tränar tillsammans och hjälper varandra som goda vänner. All träning har utveckling som mål.

Det finns många goda skäl att träna. Du kan träna för att stärka kroppen på många sätt, för rehabilitering, för att lära dig skydda och försvara dig själv och din omgivning, för att få goda vänner, för att ha roligt, för att lära dig mer om dig själv, för personlig utveckling. Budo kan vara allt från god motion till livsstil. (Läs mer under varför träna.)