Bujinkan Budo Taijutsu är en mångsidig kampkonst och självförsvarsträning som innehåller allt från slag, sparkar, brottning, kast, låsningar och balansbrytningar till försvar mot såväl traditionella som moderna vapen, fighting-träning och akrobatik. Bujinkan innehåller mjuka och följsamma såväl som hårda och fysiska tekniker. Vi har noggrann teknikträning och även levande improvisations- och kampträning. Vi övar följsamhet och anpassning, men också att manipulera en motståndare.

Bujinkan är också en allsidig träningsform! Utveckla styrka och kondition, såväl som smidighet och kroppskontroll. Utmana dig själv, och lär dig använda din kropp på sätt du inte trodde att du skulle kunna – utveckla balans och harmoni både kroppsligt och mentalt.

Under varje rubrik ovan finns några underrubriker (till vänster på respektive sida). Under vår klubb finns exempelvis info om träningstider, kostnad, kontakt osv., och under Bujinkan finns info om arten vi tränar. Välkommen att börja träna med oss! Nybörjare är välkomna att prova på när som helst under terminen! OBS: På torsdagar kör vi barnanpassad träning.

Vill du börja träna?
Ta kontakt med oss eller kom förbi på en träning. Vi tränar på tisdagar och torsdagar i hall C2 i Luleå Energi Arena (se träningstider).

 
http://www.bujinkan-lulea.se/forum/