Om oss

 

Vi tränar Bujinkan Budo Taijutsu. Klubben grundades 1997. Vi tillhör den internationella organisationen Bujinkan och är också medlemmar i den nationella organisationen Svenska Bujinkanförbundet. Vi har ca 20 aktiva medlemmar. Vi tränar tillsammans i en öppenhjärtig miljö där vi kan växa som människor, ha kul och utveckla vår Budo. Dessutom har vi ett forum för medlemmar.

Sedan 2005 är vi anknutna till Bujinkan To Nan Dojo. Det innebär bl.a. att mycket duktiga instruktörer kommer hit och håller träningsläger med oss då och då, läger som alltid hittills har varit gratis för medlemmar i klubben (och så kommer vi att försöka fortsätta ha det). För fler texter om Bujinkan, se To Nan Dojos och Svenska Bujinkanförbundets hemsidor (från vilka vi hämtat visst material till denna hemsida).

Vi är också medlemmar i Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- & Kampsportsförbundet, vilket bl.a. innebär att medlemmar är försäkrade under träningstid.

Många i klubben åker på träningsläger så ofta de kan och träffar utövare från andra delar av Sverige och världen, för att utbyta erfarenheter och lära sig mer om vår innehållsrika art. Att åka på träningsläger är mycket roligt, och viktigt för individernas och klubbens utveckling.

Allt material på denna hemsida ägs av Bujinkan Dojo Luleå eller någon av föreningens medlemmar, om inte annat sägs. Det som sägs här representerar vår syn på träningen, men gäller inte nödvändigtvis andra föreningar inom Bujinkan, eller arten Bujinkan som sådan, eller någon annan grupp eller organisation. Vill du citera detta material på något sätt, ta kontakt med oss.